آموزش تهیه کشک تازه و خشک
دیدگاه‌ها برای آموزش تهیه کشک تازه و خشک بسته هستند
خشکبار ملایر - فروشگاه دهکده

سلام

با سری مقالات آموزشی خشکبار ملایر در وب سایت دهکده در خدمت شما هشتیم ، آموزش امروز

طرز تهیه کشک تازه و خشک شده به روش سنتی

همراه ما باشید

امروز در این مقاله سعی می کنیم که طرز تهیه کشک تازه را به روش سنتی و هم آنگونه که در روستاهای شهرستان ملایر تولید می شود آموزش دهیم . پس از خواندن این آموزش شما به راحتی می توانید کشک تازه دلخواه خود را در منزل تهیه و استفاده نمایید .

کشک از سری محصولات و فرآورده های لبنی است که از ماست یا دوغ گوسفندی یا گاوی بدست می آید . اگر شما دوغ تازه در دسترس ندارید ، ادامه مطلب را دنبال کنید .

 

برای تهیه دوغ ابتدا ماست را با آب مخلوط کرده و رقیق می کنیم . حالا ماست رقیق شده را در ظرفی درب دار ریخته کمی نمک به میزانی که دوست داریم به آن اظافه می کنیم و درب ظرف را محکم بسته و شروع به تکان دادن آن می کنیم ، این کار دقیقا مانند کار مشک زدن در روستا است با این روش می توانین علاوه و یکدستی و همگنی که به دوغ می دهیم ، همزمان کره دوغ را جدا کنیم .

چند دقیقه تکان داد ظرف را ادامه می دهیم . سپس برای دقایقی به طظرف ماست خود فرصت استراحت می دهیم . حالا اگه درب ظرف با باز کنید می بینید که کره به صورت تکه های درشتی روی دوغ ما شناور شده . آنها را جدا می نماییم .

ما حالا یک ظرف دوغ داریم اما اگر ترشی دوغ کم بود می توانیم ظرف را به مدت یک روز در مقابل نور خورشد قرار دهیم تا ترش شود .

 

چگونه کشک  را در خانه خود درست کنیم

فرایند تهیه کشک بسیار آسان است

  • ابتدا دوغ را در کیسه های با بافت ریز مثل کیسه متقالی ریخته و درب کیسه را یک بند محکم می بندیم و به صورت آونگ از جایی آویزان می کنیم .

با این کار آب دوغ به مرور از لا به لای الیاف پارچه تراوش کرده و بر روی زمین چکه می کند . حدود یک روز صبر می کنیم تا آب کاملا از دوغ جدا شده و حالا وقتی درب کیسه را باز کنیم ما ماده ایی داریم شبیه ماست بسیار سفت و غلیظ که همان کشک است .

 

خشکبار ملایر - فروشگاه دهکده
کشک تازه ملایر

 

 

کشک را به همین صورت نرم می توانید در پخت غذا استفاده نمایید . اما اگر دوست دارید که برای ماندگاری بالا کشک خشک تهیه کنید ، کافی است همین کشک نرم را با دست به شکل گلوله های کوچک در آورده و درون یک سینی بچینید و سینی را مقابل نور خورشید قرار دهید . باید حدودا سه روز صبر کنید تا کشک کاملا خشک شود . و تمام

 

دیگر مقالات آموزشی ما را حتما ببینید

0

بالا

X
×